Guide

1. Gå Utbildning

Om företaget du arbetar på har köpt en fysisk utbildning så kommer vi ut till er på plats och berättar allt om hur man blir en framgångsrik tipsare, rekommenderar många nya kunder till ditt företag och tjänar en rejäl provision varje månad! Om ditt företag inte köp fysisk utbildning kan de ha köpt en digital utbildning – i så fall syns denna under knappen Utbildning inuti appen. En utbildning hjälper dig bli mer framgångsrik på Leadtub på tjäna mer pengar! Om ditt företag inte har någon utbildning så be dem kontakta oss för att du som medarbetare ska ha de bästa förutsättningarna att lyckas!

2. Ladda ner appen

För att komma åt funktionerna i Leadtub behöver du ladda ner appen på Google Play (om du har en Android telefon – de flesta telefoner som inte är iPhone är det), eller AppStore (om du har en iPhone). Appen kostar ingenting och du har redan fått ett konto av oss eller din arbetsgivare att logga in med.

3. Logga in i appen

Skapa inte ett nytt konto om din arbetsgivare anslutit sig till Leadtub! Är du medarbetare använder du de kontouppgifter vi tilldelat dig för att logga in.

4. Navigera till Guide

Läs igenom (denna) guide för att ha en grundläggande förståelse för hur du kommer igång med att använda Leadtub för att tjäna extra pengar!

5. Lär känna funktionerna

Lär känna funktionerna nedan och hur du använder dem för att rapportera om möjligheter:

Ditt företags namn (exempel)

Om någon är intresserad av att köpa, eller att köpa mer av, tjänsterna som företaget där du är anställd erbjuder väljer du denna knapp. Klickar du här så kommer du till en sida där du kan välja vilken tjänst som personen du pratar med är intresserad av. Skicka sedan formuläret till din personen. Gå igenom formuläret tillsammans med kunden och glöm inte att ange din email som Referens så att vi kan spåra och betala ut din provision!

Nätverk

Om någon är intresserad av att köpa en annan tjänst än de som ditt företag erbjuder så använder du denna knapp. Leta upp tjänsten och skicka formuläret. Vi kopplar ihop kunden med ett utvalt företag! Glöm inte att ange din email som Referens så att vi kan spåra och betala ut din provision!

Skatt + Ditt företags namn (exempel)

Här kan du ladda upp bilder till din arbetsgivare på intressanta jobb som du ser i vardagen. Din email loggas automatiskt så att din arbetsgivare vet att det är just du som har skickat in tipset om den här platsen!

Skatt

Möjligheter du fotograferat kan också skickas ut i Leadtub nätverket med över 150 tjänster representerade. Vi vidarebefordrar skatten till rätt företag!

Meny

Vill du komma åt fler funktioner klickar du på meny ikonen mitt i appen.

Guide

Klickar du på Guide knappen kan du när som helst återvända till denna guide för att fräscha upp minnet!

Utbildning

Om din arbetsgivare valt till Digital utbildning så finns denna knappen att trycka på - här lär du dig hur du på bästa sätt kan använda och utvecklas för att tjäna mer pengar ovanpå din befintliga lön genom Leadtub!

Tele Support

Ibland är det lättast att prata med någon om hur man använder appen - då är du välkommen att ringa vår Tele Support.

Chatt Support

Smidigast brukar vara att chatta med någon från Leadtub om hur man ska använda appen. Välkommen!

Ny Partner

Ni har möjlighet att tipsa oss på Leadtub om Ny Partner - det vill säga nya företag ni pratat med och som är intresserade av att gå med i nätverket.

Notifikationer

För att hålla koll på vad som händer och inte missa några viktiga tips eller händelser så erbjuder vi notifikationer från appen. Klicka här för att se en historik på notifikationer. Det går också att ställa in telefonen på att inte ta emot notifikationer från Leadtub också, om man så vill det!

Om oss

Här berättar vi om vår Mission och vår Vision samt Öppettider för Support.

Dela App

Har du vänner som jobbar på andra företag som också hade kunnat växa med Leadtub? Dela gärna vår app med dem! Men kom ihåg, de måste prata med sin arbetsgivare för att kunna logga in!

Lycka till!

Gå utbildning

Om företaget du jobbar på har beställt en utbildning fysiskt eller digitalt ger vi dig de bästa förutsättningarna att lyckas med Leadtub – tjäna extra pengar och rekommendera nya kunder!

Ladda ner appen

Du hittar appen där appar finns – på Google Play eller AppStore beroende på vilken telefon du har. Ett konto har redan skapats till dig som du får av oss eller din arbetsgivare!

Börja tipsa!

Nu är det bara att lära sig hur Leadtubs funktioner kan underlätta för dig att tipsa om möjligheter som dyker upp i vardagen. Testa oss – det är snabbt, enkelt och lönsamt!